Investitii P2P pe platforma Fast Invest – De ce Fast Invest?

Ai o afacere la început de drum și ai nevoie de câteva sfaturi? Aici e locul unde ai putea discuta acest lucru!
Post Reply
kEnt.
Posts: 10
Joined: Mon Oct 14, 2019 6:08 pm

Tue Oct 22, 2019 11:26 am

Astăzi vom vorbi despre Fast Invest, o platformă londoneză lansată în 2005. La momentul în care a fost scris acest articol, se poate investi în împrumuturi în patru țări: Marea Britanie, Spania, Polonia și Danemarca.

Ei au în mod clar obiective ambițioase de extindere la nivel internațional, deschizând birouri în mai multe țări europene și, mai recent, în Hong Kong și Singapore.

Platforma oferă buyback garantat și rate de dobândă destul de ridicate de până la 16%. Sunt sigur că ți-am captat atenția așa că te invit să citești tot articolul înainte să îți faci un cont.

FAST INVEST are una dintre cele mai mari rentabilități investiționale pe piață, de la 9% până la 16%. Ei spun că această creștere pozitivă a fost posibilă datorită managementului excelent, a parteneriatelor strategice și a soluțiilor tehnologice de ultimă generație.

Pentru a face chiar mai bine, nu există taxe ascunse pe platformă.

Image

Nu există o piață secundară pe Fast Invest. În schimb, ai opțiunea de a vinde investițiile către platformă, fără nicio taxă sau dobândă.

Plusuri vs minusuri
Fast Invest are o interfață excelentă, împrumuturi cu randament ridicat și, de asemenea, o garanție de răscumpărare a tuturor împrumuturilor pentru a-ți proteja fondurile.

Există și funcția de auto-investire care este foarte ușor de utilizat și îți permite să-ti automatizezi complet investițiile pe platformă.

La capitolul minusuri, nu sunt prea multe( și oricum plusurile sunt mult mai importante):
  • navigarea site-ului nu este atât de ușoară pe cât ar trebui
    lipsesc filtrele avansate pentru împrumuturi și pentru funcția auto-invest
    restricție la împrumuturile de consum și la imprumuturi pe termen scurt până la 12 luni
    nu există transparență în ceea ce privește numărul de utilizatori, împrumuturile totale finanțate sau creditorii de credite
Cum să-ți faci un cont?
Crearea unui cont pe Fast Invest este foarte ușoară: trebuie doar să mergi la pagina lor principală, să introduci câteva informații și contul tău este creat gratuit.
Poți face investiții începând cu 1 Euro. Transferul banilor se face in cateva ore.

Practic, fiind vorba doar de împrumuturi pentru consum, ești ca bancă debitorilor care plătesc în mod obișnuit dobânzi și dobânzi la o rată a dobânzii convenită.

Fast Invest are șase elemente de meniu diferite pentru a naviga în jurul site-ului. “Loan List” și “My account” sunt cele pe care le vei utiliza cel mai mult.

După ce ți-ai creat fondul, mergi la ”Add Funds” și urmează instrucțiunile de depunere prin intermediul unui transfer bancar.

Poți vedea ușor detalii despre fiecare împrumut în parte.

Cum să investești cel mai eficient?
Fast Invest oferă doar împrumuturi de consum. Creditele au o durată relativ scurtă în comparație cu alte platforme de până la 12 luni.

Dacă doresti să retragi banii, acesta este un lucru bun, deoarece poți întotdeauna să retragi în termen de 12 luni (chiar și mai rapid folosind garanția de răscumpărare), dar, evident, trebuie să investești mai frecvent în împrumuturi și nu poti bloca împrumuturile bune pentru mai mulți ani.

Primul pas în investiția eficientă pe Fast Invest este să filtrezi cele mai bune împrumuturi.

Poti să filtrezi termenul, suma, interesul și țara, plus alte câteva filtre (de exemplu, valoarea totală a împrumutului, valoarea creditului pentru venit, suma rămasă etc.).

După ce dai click pe “Invest” vei obține mai multe informații despre împrumutul specific.

Image

Obții informații destul de detaliate despre debitor, cum ar fi venitul lunar, datoriile, sexul și vârsta. Nu știu cât de precisă este informația sau cum o verifică, dar cel puțin dă o senzație mai bună împrumutului și că există persoane reale în celălalt capăt.

Pentru început, te sfătuiesc să investești o sumă de bani moderată și să o faci manual. Apoi, în timp, să folosești și funcția auto-invest. Fast Invest oferă 3 strategii de auto-invest.

Image

Este important să nu uiti că investițiile au întotdeauna un risc și că nu ar trebui să investiți bani pe care nu ești pregătit să ii pierzi.

Fast Invest este o opțiune excelentă pentru a investi în împrumuturile P2P. Randamentele medii sunt ridicate, platforma are toate funcționalitățile esențiale, iar asistența pentru clienți este rapidă.

În ceea ce privesc taxele pentru investițiile Fast Invest, acestea se supun legilor existe în România.
Post Reply